Yurtiçi ve Yurtdışı turistik tur organizasyonları Yurtiçi ve Yurtdışı ucuz uçak bileti satışı Daydala Turizm ve Seyahat - Ortaca
Vize İşlemleri

Macaristan Vizesi



 

 

İşveren olarak Macaristan Vizesi

·      Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Macaristan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe

·      Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi

·      Vergi Levhasının Fotokopisi

·      İmza Sirküleri Fotokopisi

·      Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi

·      Oda sicil kayıt sureti aslı

·      Hesap Cüzdan Fotokopisi

·      Gayrimenkul Tapu Fotokopisi

·      Otel Ve Uçak Rezervasyonları,

·      Ticari Seyahatleriniz İçin Macaristan daki Firmadan Davetiye
( Macaristan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Macaristan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

·      2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )

·      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·      Bağ-kur dökümü

·      Evli kişilerin evlilik cüzdan fotokopileri

Bordrolu çalışan olarak Macaristan Vizesi

·      Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Macaristan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.

·      Şirketin imza sirküleri

·      Vergi levhasının fotokopisi

·      Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi

·      Ticari sicil gazetesi fotokopisi

·      Oda sicil kayıt sureti aslı

·      Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)

·      4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi

·      Son üç aylık bordro fotokopisi

·      Şirketin hesap cüzdan fotokopisi

·      Gayrimenkul tapu fotokopisi

·      Kredi kartları fotokopisi

·      Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,

·      Ticari Seyahatleriniz İçin Macaristan daki Firmadan Davetiye
( Macaristan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Macaristan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )

·      2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·      Evli kişilerin evlilik cüzdan fotokopileri

Ev Hanımı olarak Macaristan Vizesi

·      Macaristan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe

·      Gayrimenkul tapu fotokopisi

·      Hesap cüzdan fotokopisi

·      Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

·      2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·      Eşinin geçerli yada eski Macaristan vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Macaristan Vizesi

·      Macaristan Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe

·      Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi

·      18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Macaristan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name

·      Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

·      2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·      Anne veya Babanın geçerli yada eski Macaristan vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Macaristan Vizesi

·      Macaristan Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe

·      Emekli cüzdanı fotokopisi

·      Sağlık karnesi fotokopisi

·      Gayrimenkul tapu fotokopisi

·      Banka cüzdan fotokopisi

·      2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·      Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·      Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

Daydala Turizm & Seyahat
Beşköprü Mah. 116 Sokak No:1
48600 Ortaca, Muğla
Telefon / Faks : 0 252 282 5240
GSM : 0 541 682 1882
info@daydala.com
Daydala Turizm, ATA KAMİL TURİZM TİCARET LTD. ŞTİ. kuruluşudur.
Anasayfa | Uçak Bileti | Araç Kiralama | Vize İşlemleri | Yurtiçi Turlar | Yurtdışı Turlar | Foto Galeri | İletişim

© DECOM Tasarım, Dalaman - 2011