Yurtiçi ve Yurtdışı turistik tur organizasyonları Yurtiçi ve Yurtdışı ucuz uçak bileti satışı Daydala Turizm ve Seyahat - Ortaca
Vize İşlemleri

Çin Halk Cumhurriyeti Vizesi



 

Çin Halk Cumhuriyeti yapılacak tüm vize müraacatlarında seçmiş olduğu acentaları yetkili kılmıştır.Acentamız da tarafınız adına acenta başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

                 İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

-Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye

-Gidiş-Dönüş Uçak Bileti

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

-Çin'deki görevli olarak gidilicekşirket tarafından Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye

-Çin tarafından verilen iş durumunu bildirir izin belgesi ya da Uzman Belgesi

-İşyeri Kanıt Belgesi

-Çin Halk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca onaylanan Çin Halk Cum.Yabancı çalışma belgesi veya Yabancı Uzman görevlendirme Teyit Belgesi(Orjinali)

-Türkiye'deki Devlet Hastaneleri tarafından verilen sağlık raporu

      TURİSTİK SEYAHATLER

TC Vatandaşlarına Çin Halk Cumhuriyeti münferit olarak turistik vize vermemektedir.Herhangi bir seyahat acentası ile tura katılma zorunluluğu olup istenen belgeler şu şekildedir

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

Daydala Turizm & Seyahat
Beşköprü Mah. 116 Sokak No:1
48600 Ortaca, Muğla
Telefon / Faks : 0 252 282 5240
GSM : 0 541 682 1882
info@daydala.com
Daydala Turizm, ATA KAMİL TURİZM TİCARET LTD. ŞTİ. kuruluşudur.
Anasayfa | Uçak Bileti | Araç Kiralama | Vize İşlemleri | Yurtiçi Turlar | Yurtdışı Turlar | Foto Galeri | İletişim

© DECOM Tasarım, Dalaman - 2011