Yurtiçi ve Yurtdışı turistik tur organizasyonları Yurtiçi ve Yurtdışı ucuz uçak bileti satışı Daydala Turizm ve Seyahat - Ortaca
Vize İşlemleri

Almanya Vizesi



 

"Avrupa Birliği, 25 Eylül 2014 itibariyle Türkiye´de Schengen vize başvurusunda bulunan herkesten Vize Bilgi Sistemi (VIS) için biyometrik verilerin alınmasını kararlaştırdı. Başvuru sahipleri vize başvurusunda parmak izi verecek. Her 5 yılda bir yeniden parmak izi alınması gerekecek..."

İşveren olarak Almanya Vizesi 

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi
  • Oda Sicil Kayıt Sureti
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
    ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  •  2 adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm boyutunda, arka fonu beyaz, son 3 ay içinde çekilmiş, baş düz ve yüz objektife bakmalı, yüzün boyutu çenenin altından alına kadar (saçlar dahil) 30 ile 36 mm arasında olmalı.)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Bağ-kur dökümü orijinal
  • Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
  • Kimlik Fotokopisi

Bordrolu çalışan olarak Almanya Vizesi 

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi 
  • Oda sicil kayıt sureti 
  • Ticari sicil gazetesi fotokobisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
    ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm boyutunda, arka fonu beyaz, son 3 ay içinde çekilmiş, baş düz ve yüz objektife bakmalı, yüzün boyutu çenenin altından alına kadar (saçlar dahil) 30 ile 36 mm arasında olmalı.)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • SSK lı çalışanlardan AT11 belgesi (ilk Almanya vizesi ise)
  •  Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
  • Kimlik Fotokopisi

Ev Hanımı olarak Almanya Vizesi 

  • Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm boyutunda, arka fonu beyaz, son 3 ay içinde çekilmiş, baş düz ve yüz objektife bakmalı, yüzün boyutu çenenin altından alına kadar (saçlar dahil) 30 ile 36 mm arasında olmalı.)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri
  •  Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
  • Kimlik Fotokopisi

Öğrenci olarak Almanya Vizesi 

  • Almanya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm boyutunda, arka fonu beyaz, son 3 ay içinde çekilmiş, baş düz ve yüz objektife bakmalı, yüzün boyutu çenenin altından alına kadar (saçlar dahil) 30 ile 36 mm arasında olmalı.)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri
  • Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
  • Kimlik Fotokopisi

Emekli olarak Almanya Vizesi 

  • Almanya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • SGK kurumundan alınacak yazı(Emekli olduğuna dair)
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  •  2 adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm boyutunda, arka fonu beyaz, son 3 ay içinde çekilmiş, baş düz ve yüz objektife bakmalı, yüzün boyutu çenenin altından alına kadar (saçlar dahil) 30 ile 36 mm arasında olmalı.)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Tam Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
  • Kimlik Fotokopisi 

 

 

 

Daydala Turizm & Seyahat
Beşköprü Mah. 116 Sokak No:1
48600 Ortaca, Muğla
Telefon / Faks : 0 252 282 5240
GSM : 0 541 682 1882
info@daydala.com
Daydala Turizm, ATA KAMİL TURİZM TİCARET LTD. ŞTİ. kuruluşudur.
Anasayfa | Uçak Bileti | Araç Kiralama | Vize İşlemleri | Yurtiçi Turlar | Yurtdışı Turlar | Foto Galeri | İletişim

© DECOM Tasarım, Dalaman - 2011