Yurtiçi ve Yurtdışı turistik tur organizasyonları Yurtiçi ve Yurtdışı ucuz uçak bileti satışı Daydala Turizm ve Seyahat - Ortaca
Vize İşlemleri

Romanya Vizesi



 

İlk defa Romanya'ya seyahat edecek olan kişiler için şirketimiz sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

               İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Romanya'daki Firmadan Davetiye
( Romanya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Romanya'daki Firmadan Davetiye
( Romanya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

- Şirket Banka Hesap Cüzdanı  veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)

- Uçak Rezervasyonu

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)

- Uçak Rezervasyonu

- Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi

- Sağlık Karnesi ve Fotokopisi

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali

- Banka Hesap Cüzdanı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

 

     TURİSTİK SEYAHATLER

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Uçak Rezervasyonu

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Uçak Rezervasyonu

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi , izin tarihlerinizi ve vize talebinizi belirten dilekçe.

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli) 

- Uçak Rezervasyonu

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- Romanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)

- Uçak Rezervasyonu

- Romanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi

- Sağlık Karnesi ve Fotokopisi

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali

- Banka Hesap Cüzdanı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

Daydala Turizm & Seyahat
Beşköprü Mah. 116 Sokak No:1
48600 Ortaca, Muğla
Telefon / Faks : 0 252 282 5240
GSM : 0 541 682 1882
info@daydala.com
Daydala Turizm, ATA KAMİL TURİZM TİCARET LTD. ŞTİ. kuruluşudur.
Anasayfa | Uçak Bileti | Araç Kiralama | Vize İşlemleri | Yurtiçi Turlar | Yurtdışı Turlar | Foto Galeri | İletişim

© DECOM Tasarım, Dalaman - 2011